+1 Adj egyet ajándékba

Ez egy új fajta adományozási forma. Ha a térképen szereplő partnereinknél vásárolsz egy vagy több dolgot, akkor kifizethetsz még egyet, vagy akár többet azok számára, akik rászorulnak. Adományod partnereink segítségével biztosan és változatlan formában eljut a rászorulókhoz.

Ha jól esne egy kicsivel több étel, ital, vagy más gondoskodás, mint ami mostanában jut neked, menj be a partnerek közül bárhová és kérdezd meg, hagytak-e neked valamit ajándékba!

Nézd meg a térképet és figyeld a matricát!

Csatlakozz adományozóként vagy adományt közvetítő szolgáltatóként a „+1, Adj egyet ajándékba” mozgalomhoz!

 

Itt adhatsz,
itt kérhetsz

 

fotó egy csésze kávéról, a habja szív alakú motívumot formáz

 

Szeretnél egy helyet, ahol valaki
+1-et Neked szánt?

Netán segítenél? Keress egy
helyet, ahol könnyen és
egyszerűen adhatsz!

Keress a +1 helyek között »

Így lehetsz
+1 partner

 

Egy bolt bejáratára épp +1 matricát ragasztanak

 

Segíts, hogy vásárlóid adhassanak,
csatlakozz a programhoz
és tedd ki a matricát!

Már csatlakoztál és módosítanád
az adatokat? Jelentkezz be!

Regisztráld üzleted »

 

Az „Adj egyet ajándékba” egy újfajta adományozási forma, amelyben a saját fogyasztás mellett a rászorulók számára vásárolhatsz pluszban valamit.

A példa külföldi, egy nápolyi kávézóból származik, és nemrég terjedt el szerte a világon. A lényege, hogy a vásárlók a saját fogyasztásuk mellett egy vagy több "felfüggesztett kávét"' - Magyarországon sokféle italt, ételt és szolgáltatást is -, kérhetnek és fizethetnek ki. Az ajándékot a partner egy külön "listára" blokkja, a nyugta egy gyűjtőbe kerül. Amikor egy rászoruló ember érkezik, csak annyit kell kérdeznie: van-e neki ott hagyva valami ajándékba, s ha ezen a bizonyos listán van már kifizetett kávé, leves, fodrászati szolgáltatás,… akkor abból kaphat egyet.

 

Van még kérdésed? Nézd meg a videót!